PROGRAMUL DE RECOMPENSE DELL RISE

PROGRAMUL DE RECOMPENSE DELL RISE

Beneficiați de recompense pentru vânzările de produse Dell Technologies în trei pași simpli
1. Înregistrați-vă
Înregistrați-vă un cont prin intermediul linkului din e-mailul de invitație
2. Faceți o achiziție
Depășiți pragul minim de achiziție pentru categoria dumneavoastră RISE și începeți să câștigați
3. Primiți recompense
Utilizați recompensele pentru a beneficia de discounturi la următoarea achiziție Dell Technologies prin intermediul ASBIS
Programul de stimulare RISE introduce oportunități interesante și vă oferă o modalitate unică de a fi recompensat pentru achiziția de produse Dell Technologies prin intermediul stocurilor distribuitorilor. Veți obține recompense prin achiziția de produse eligibile și veți beneficia de promoții regulate.

Cumpărați mai mult, câștigați mai mult. Câștigați recompense din ce în ce mai mari pe măsură ce atingeți pragurile programului. Vă veți alătura uneia dintre cele trei grupe, în funcție de nivelurile de achiziții: RISE BOOST, RISE ADVANCE și RISE ELITE. Fiecare grup oferă niveluri de recompensă progresiv mai mari. Veți avansa în cadrul grupurilor pe măsură ce vă creșteți achizițiile Dell.
Cum funcționează programul RISE
Pe baza achizițiilor (toate gamele de produse) din ultimele patru trimestre Dell, veți fi invitat să vă alăturați unuia dintre cele 3 grupuri - RISE BOOST, RISE ADVANCED sau RISE ELITE.
Veți câștiga recompense pentru o gama largă de produse eligibile și vânzări efectuate prin intermediul distribuitorilor și ați putea obține recompense suplimentare de până la 50% cu acceleratorii RISE (în funcție de grupul RISE).

Recompensele dumnevoastră se acumulează pe parcursul unei perioade de 13 săptămâni și se plătesc în funcție de grupul RISE din care faceți parte.
Exemple de recompense
Exemplu 1: Achiziționarea a 4 laptopuri din seria Latitude 3 (15 $ per unitate)
Câștigurile partenerilor din grupurile Boost, Advanced și Elite: 60 $.

Exemplu 2: Achiziționarea a 30 x laptopuri din seria Latitude 9 (15 $ per unitate)
Câștigurile partenerilor din grupurile Boost, Advanced și Elite: 517,5 $ (30 x 15 x 1,15)
Rambursarea recompensei și plata notei de credit
RISE BOOST

 1. Veți fi notificat prin e-mail când puteți utiliza recompensa - în luna a doua a trimestrului următor.
 2. Utilizați $ câștigați cu un cupon electronic pe Portalul de performanță în perioada eligibilă a trimestrului următor
 3. Selectați distribuitorul dumneavoastră preferat
 4. Dumneavoastră și distribuitorul ales veți primi e-mailuri de confirmare - E-mailul confirmă valoarea și data de expirare a cuponului electronic
 5. E-voucherul poate fi aplicat la următoarea achiziție de produse Dell Technologies în următorul trimestru
 6. Distribuitorul raportează utilizarea e-voucherului la comenzi în raportul Sell out
 7. Valoarea cuponului electronic este rambursată prin nota de credit procesată pentru valoarea totală solicitată.

RISE ADVANCED & RISE ELITE

 1. Recompensele în $ câștigate vor fi plătite direct sub forma unei note de credit prin intermediul distribuitorului la începutul trimestrului următor.
 2. Puteți utiliza aceste note de credit pentru o nouă achiziție Dell prin intermediul distribuitorului
 3. Distribuitorii vor primi note de credit de tip pass-through și detalii despre cui să le transmită la începutul trimestrului următor
 4. Recompensele mai mici de 100 de dolari pentru un anumit distribuitor vor fi amânate până în trimestrul următor (opțiunea Dell)
Obțineti 5% discount de la ASBIS*
*Se aplică termenii și condițiile. Numai clienții noi (care nu au făcut achiziții de produse Dell Technologies de la ASBIS în ultimele 12 luni) sunt eligibili pentru o reducere de 5% la prima comandă. Valoarea totală a reducerii nu poate depăși 500 de euro. Reducerea poate fi acordată în 5 țări: Bosnia, Bulgaria, Croația, România, Slovacia. Reducerea va fi valabilă timp de 60 de zile calendaristice de la înregistrare.
Despre ASBIS
ASBIS este unul dintre cei mai importanți distribuitori de tehnologie informatică pe piețele emergente din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Prin intermediul a două centre principale de distribuție, situate în Republica Cehă și în Emiratele Arabe Unite, sediul central din Cipru sprijină rețeaua de peste 30 de birouri locale, care aprovizionează operațiunile și clienții companiei din peste 65 de țări.
Acoperirea geografică extinsă, combinată cu structura noastră centralizată, abordarea de tip "one-stop-shop", procesele automatizate și marketingul consecvent, au ca rezultat reducerea costurilor de expediere, scăderea cheltuielilor de colectare a veniturilor și un nivel mai ridicat de personalizare a ofertelor pentru clienții noștri.

Pentru mai multe informatii asbis.com