RISE INCENTIVE PROGRAM

Вземете своите бонуси при продажба на Dell Technologies в три лесни стъпки
1. Регистрирайте се
Регистрирайте се като потребител чрез линка предоставен на вашия email адрес
2. Покупка
Изпълнете минималното изискване за покупка за вашата RISE група и започнете да печелите
3. Вземете награда
Използвайте своите бонуси за отстъпки при ваша следващата покупка на Dell Technologies чрез ASBIS
Програмата RISE ви предлага допълнителни възможности и уникален начин да получите възнаграждение за закупуване на продукти на Dell Technologies чрез акции на дистрибутори. Ще печелите награди чрез закупуване на отговарящи на условията продукти и ще се възползвате от редовни промоции.

Правете повече, печелете повече. Печелете и увеличавайте наградите си, докато достигате нивата на програмата. Можете да се присъедините към една от трите групи според нивата на покупка: RISE BOOST, RISE
Как функционира RISE програмата
Въз основа на вашите бизнес приходи (всички бизнес линии) през последните четири тримесечия на Dell ще бъдете поканени да се присъедините към една от 3 групи — RISE BOOST, RISE ADVANCED или RISE ELITE.
Ще печелите награди отговарящи на условията при покупки и продажби, направени през дистрибутори, и бихте могли да спечелите до допълнителни 50% бонуси с RISE акселератор (в зависимост от вашата RISE група).

Вашите награди, натрупани през промоционалния период за последните 13 седмици, предстоят да бъдат изплатени според вашата RISE група.
Примери за награди
Пример: Купете 4 лаптопа от Latitude 3 серия ($15 на бр)
Печалба на партньорите в групите Boost, Advanced и Elite: $60

Пример: Купете 30 лаптопа от Latitude 9 серия ($15 на бр)
Печалба на партньорите в групата Boost, Advanced и Elite: $517,5 (30 x 15 x 1,15)
Изплащане на награда и кредитни ноти
RISE BOOST

 1. Ще бъдете уведомени по имейл, когато периодът започва - през втория месец от следващото тримесечие
 2. Осребрете спечелени $ с електронен ваучер в Performance Portal през периода на покупка на следващото тримесечие
 3. Изберете предпочитания от вас дистрибутор
 4. Вие и избраният от вас дистрибутор ще получите имейли за потвърждение - имейлът потвърждава стойността и датата на изтичане на електронния ваучер
 5. Електронният ваучер може да се приложи при следващата покупка на продуктите на Dell Technologies през следващото тримесечие
 6. Дистрибуторът отчита използването на електронни ваучери при поръчки в отчета за разпродажба
 7. Обобщението на електронния ваучер се възстановява чрез кредитна нота, за общата заявена стойност

RISE ADVANCED & RISE ELITE

 1. Вашите спечелени $ ще бъдат изплатени под формата на кредитно известие чрез дистрибутора в началото на следващото тримесечие
 2. Можете да използвате тези кредитни ноти при нова покупка на Dell чрез дистрибуция
 3. Дистрибуторите ще получават преходните кредитни ноти и подробности, за това на кого да ги предоставят в началото на следващото тримесечие.
 4. Награди по-малко от $100 за даден дистрибутор ще бъдат отложени до следващото тримесечие (по преценка на Dell)
Вземете 5% отстъпка от ASBIS
* Правила и Общи условия. Само Нови клиенти (без покупки през последните 12 месеца от ASBIS) имат право на 5% отстъпка за първа поръчка, като общият размер на отстъпката не може да надвишава 500 евро. Отстъпката важи в 5 държави: Босна, България, Хърватия, Румъния, Словакия. Офертата за отстъпка ще бъде валидна 60 календарни дни след регистрация.
За ASBIS
ASBIS е един от водещите дистрибутори на информационни технологии в развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).

Чрез два главни дистрибуторски центъра, разположени в Чешката република и Обединените арабски емирства, нашата централа в Кипър поддържа мрежата от над 30 складови точки, които осигуряват доставки и работят с клиентите на компанията в повече от 65 страни.
Широкото географско покритие, съчетано с нашата централизирана структура, one-stop-shop подход, автоматизирани процеси и последователен маркетинг водят до намалени разходи за доставка, по-ниски разходи и по-високо ниво на персонализиране за нашите клиенти.

За повече информация посетете asbis.com