Системи за съхранение на данни
Правилните решения за съхранение на данни - удобни, надеждни, евтини.
Правилен подход за съхранение на данни
Посрещнете по-ефективните решения за съхранение на данни. Вече повече от 40 години Seagate пуска иновативни системи за съхранение - удобни, продуктивни, надеждни, евтини и лесни за интегриране в инфраструктурата на предприятието. Нашите продукти са известни с изгодните си цени и стабилната безпроблемна работа.

Доверен партньор
Надеждна система за съхранение
Ние доставяме повече от 400 ексабайта място за съхранение годишно. Голяма част от световните данни се съхраняват на нашите дискове. Вече повече от 40 години Seagate предлага най-доброто оборудване, експертно обслужване и поддръжка.
Изгодна цена
Най-доброто съотношение на цена и качество в своя клас
Какъвто и капацитет да ви е необходим, при нас ще намерите най-добрите решения за съхранение на данни на най-изгодни цени. Seagate - това са най-големите в индустрията капацитети, новаторски микропрограми и многоядрени контролери.
Висока съвместимост
Безпроблемна пълна интеграция
Seagate единственият доставчик на корпоративни системи за съхранение на данни с пълен цикъл на производство. Ние изцяло сме отговорни за разработването и изготвянето на всеки детайл. Това гарантира максимална съвместимост и ефективна интеграция на нашия продукт.
Описания на клиентски решения
Асортимент от системи Seagate
Ние можем да помогнем на компанията ви
За ASBIS
Ние предлагаме различни решения за съхранение на данни, включително JBOD и JBOF, сървъри за съхранение, високопроизводителни all-flash, хибридни и обектно-ориентирани решения за съхранение на данни, както и high-end масиви за съхранение на данни с общо предназначение.
Нашите решения могат да бъдат реализирани в мрежи за съхранение на данни (SAN), хранилища с директно свързване (DAS) и файлови мрежови хранилища (NAS).

С нашите решения вие можете да ускорете прехода от софтуерно дефиниран център център за обработка на данни, също да повишите гъвкавостта на бизнеса като опростите средата с данни.